Att starta en egen praktik

Jag börjar arbeta privat i mitten på september. Tidigare har jag arbetat inom psykiatrin och varit anställd inom landstinget. Det känns spännande att få pröva detta – att få möta personer som gör ett aktivt val i vem de vill träffa. Samtidigt som jag har arbetat med många olika typer av problem så känns detta också så nytt. Allt jag gör kommer att värderas på ett annat sätt när det också kostar något att komma till mig. Forskning har faktiskt visat att man kan få en bättre effekt av en behandling genom att betala för den. Egentligen är ju inte det särskilt konstigt. Ju mer vi har betalat för något, desto mer vill vi ju få ut av det. Egenterapi är arbeta med sig själv och våga pröva nya vägar, ju mer jag själv investerar i det, desto mer får jag ut av det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s